✓ Standaard late cutoff tijd 23.00 op werkdagen en op zondag 18.00 ✓ All-in tarief per zending ✓ 15 jaar ervaring ✓ Verzending met postNL & DHL ✓
5.0 sterren (23 reviews)
PostNL DHL
0
Winkelwagen
€ 0,00

Retourbeleid

Zichttermijn

Bij de aankoop van producten via Pupsnl.nl heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen (de zichttermijn). Deze zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen.

Wilt u het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden en zorgvuldig om te gaan met het product. Mocht u besluiten de verlichting retour te zenden, zorgt u er dan voor dat wij deze in een zo origineel/oorspronkelijk als mogelijke staat terug ontvangen.

Mocht het product door ondeugdelijke verpakking van de retourzending beschadigd raken, dan kunnen hier voor u kosten aan verbonden zijn of indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en daardoor schade aan het product ontstaat, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. 


Procedure retourzending

Wanneer u binnen de zichttermijn van 14 dagen uw product retour wilt zenden vragen wij u om dit als volgt te doen:

- om af te zien van de koop binnen de zichttermijn van 14 dagen kunt het modelformulier voor herroeping gebruiken, deze is bijgesloten bij uw bestelling en ook hier te downloaden >>> Modelformulier Herroeping

- per email kunt u uw retourzending (evt. met bijgesloten modelformulier voor herroeping) aanmelden op info@pupsnl.nl

- verstuur het product met alle geleverde toebehoren (zover als mogelijk is) en het retourformulier in de - indien redelijkerwijs mogelijk - originele (deugdelijke) verpakking naar het volgende adres:

PUPS Fulfilment
o.v.v. retourzending
Mijkenbroek 48
4824 AC Breda

- na aanmelding van uw retourzending heeft u nog 14 dagen om de producten terug te zenden 

- zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding,ontvangt u het volledig bedrag (inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending) op uw rekeningnummer of gecrediteerd op uw creditcard,

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.


Verzendkosten retourzending

Geheel conform de daarvoor gebruikelijke voorwaarden zijn de verzendkosten van uw retourzending voor eigen rekening.

Kapotte levering ontvangen?

Ten alle tijde zullen wij uw producten zorgvuldig verpakken om zodoende de producten zonder schade bij u af te leveren. Mocht er toch schade zijn, dan verzoeken wij u om dit na ontvangst van de levering te melden zodat wij een nieuw product voor u in bestelling kunnen nemen.

Uitzondering op het retourbeleid en uitzondering bij het annuleren van een bestelling

Het wettelijke recht om te retourneren / annuleren van een bestelling geldt alleen voor overeenkomsten tussen LampenOnline en consumenten en geldt dus niet voor overeenkomsten tussen PUPS Fulfilment en andere bedrijven.

Mocht u als bedrijf en dus zakelijk een bestelling hebben geplaatst en iets te veel of verkeerd besteld hebben, neem dan contact met ons op. 

Uw bestelling wordt als een zakelijke bestelling aangemerkt als u bij de factuurgegevens een bedrijfsnaam vermeld, die zodoende ook automatisch op de factuur terecht komt.

Vanzelfsprekend kunt u als consument wel bedrijfsgegevens invullen bij het afleveradres, dat staat dan los van de factuurgegevens die u van uzelf als particulier invult.

Adresgegevens

PUPS Fufilment BV (locatie Mijkenbroek)
Mijkenbroek 48
4824 AC Breda

PUPS Fufilment BV (locatie Weidehek)
Weidehek 8
4824 AS Breda

KvK.nr. 73262706
www.pupsnl.nl
info@pupsnl.nl

Reviews klanten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop