Fulfilment voor food producten

Als het gaat om food producten hebben we vaak te maken met een tenminste houdbaarheid tot datum (THT), die kan van levering tot levering vanuit fabrikanten verschillend zijn en afwijken van reeds aanwezige voorraad van eenzelfde product. Het mag voor zich spreken dat bij de toewijzing van voorraad aan verkooporders de producten met de kortste THT als eerste uitgeleverd gaan worden. Dit noemen we ook wel FEFO, First Expired First Out.

WMS met THT registratie

Zo vanzelfsprekend als bovenstaande is maakt het nog niet vanzelfsprekend en niet ieder WMS systeem kan producten registreren en toewijzen op basis van THT, wij hebben sinds kort geinvesteerd in een systeem waarbij dit geen enkel probleem is. Bijkomend voordeel is dat voorraad ook op basis van de kortste THT gefilterd kan worden waardoor u beter inzicht wanneer bepaalde producten met extra korting nog proberen te verkopen.

Heeft u interesse in uitbesteding van het gehele orderproces van inslag, opslag, orderverwerking en verzending van uw producten met THT via PostNL? Wij zijn gevestigd in een volledig nieuw magazijn met een oppervlakte van 850m2, hiermee kunnen we het orderverwerkingsproces nog verder automatiseren en optimaliseren. Met het oog op deze verdere uitbreiding bestaat er zelfs de mogelijkheid om uw webshoporders door ons mee te laten nemen in het orderverwerkingsproces. U profiteert dan mee van onze inkoopvoordelen van (degelijke) verpakkingsmaterialen, lage verzendkosten en flexibiliteit van verzendtijden. Het is voor ons mogelijk om 's avonds tot laat in de avond nog aan te leveren bij het PostNL sorteercentrum in Breda voor levering de volgende dag (werkdagen en zaterdag). Momenteel verwerken we op werkdagen de orders van 10.00 's morgens tot 23.00 's avonds èn op zondag tot 18.00. Alle webshoporders tot zondag 18.00 worden nog dezelfde dag bij PostNL aangeleverd voor levering maandag bij uw klanten.

Dus bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij de opslag en verwerking van webshoporders in de regio Breda? Wij hebben inmiddels 8 jaar ervaring in het verzenden en verpakken van orders voor webshops met zeer breukgevoelige producten en willen onze kennis inzetten voor de afhandeling van uw webshoporders. Uitbesteding van deze logistieke taken geeft u de handen vrij om aan uw webshop te werken en het genereren van extra verkopen. Voor meer informatie, neemt u contact op met Stephan Broeders op 06 12 14 07 11 of per email op info@pupsnl.nl.