Fulfilment software koppelingen voor webshops

Voor een efficiente inrichting van de orderstroom van uw webshop zijn de juiste koppelingen onmisbaar, zo'n beetje alle klanten zijn aangesloten op ons WMS systreem waarbij order(status) en voorraad synchronisatie continu plaats vindt. Webshop orders stromen geautomatiseerd in en worden vanuit pakbonnen gepickt, verpakt en verzonden. Op het moment dat de scan van de pakbon heeft plaats gevonden wordt track & trace informatie terug gekoppeld naar het webshop systeem van de betreffende klant en wordt vervolgens hun klant geinformeerd met het track & trace nummer van PostNL. Gelijktijdig na het draaien van de pakbonnen is ook de voorraad in zowel ons WMS systeem als dat van de webshop weer up-to-date.

Sofware koppeling diverse systemen

De koppeling zoals hierboven omschreven met ons WMS systeem werkt standaard al voor diverse veel gebruikte webshop systemen zoals:
-Magento 1
-Woocommerce
-Lightspeed
-Mijn WebWinkel
-CCV shop

Als het door u gebruikte systeem hier niet bij vermeld staat, wil dit niet zeggen dat er geen koppeling mogelijk is, echter zal er dan een stukje maatwerk plaats moeten vinden.

Bol.com koppeling zakelijk verkoper

Veel toegepast door onze klanten is een koppeling van hun eigen webshop systeem aan het zakelijk plaftform van Bol.com. Voordeel van deze koppeling naar bv. Woocommerce of Magento is dat de orders op 1 en dezelfde wijze instromen en vervolgens worden door gekoppeld naar ons WMS systeem, dit voorkomt de kans op fouten en is de meest efficiente route om te volgen.