✓ Standaard late cutoff tijd 23.00 op werkdagen en op zondag 18.00 ✓ All-in tarief per zending ✓ 15 jaar ervaring ✓ Verzending met postNL & DHL ✓
5.0 sterren (23 reviews)
PostNL DHL
0
Winkelwagen
€ 0,00

Hoe werkt PUPS?

Binnen een vast tijdsschema pikken wij bij u op werkdagen en indien wenselijk op zondag tussen 17.00 en 19.00 uur uw bestellingen op. U krijgt van ons magazijnkratten ter beschikking zodat u iedere bestelling in een afzonderlijk krat met bijbehorende klantgegevens kunt aanbieden.
Vervolgens zullen wij in ons logistiek centrum uw bestelling zorgvuldig en naar uw wensen verpakken. Uw (bedrijfs)naam komt als afzender op het pakket en uw klant kan zijn zending middels track&trace volgen nadat het pakket ‘s avonds is ontvangen in het PostNL sorteercentrum.

Op werkdagen verpakken en verzenden wij tot 23.00 alle bestellingen, zowel voor PUPS als voor onze reguliere fulfilment klanten. Deze worden nog voor 00.00 aangeleverd bij PostNL en zij zorgen er op hun beurt voor dat uw pakket de volgende dag geleverd wordt. Pakketten van na vrijdag 23.00 tot zondag 18.00 worden bij ons op zondag verwerkt en maandag al aangeboden op de bestemmingsadressen. Vandaar dat we op zondag ook kunnen collecteren voor verwerking dezelfde dag, hiermee bent u een dag sneller en kunnen uw bestellingen van zowel zaterdag als zondag nog de deur uit.

Adresgegevens

PUPS Fufilment BV (locatie Mijkenbroek)
Mijkenbroek 48
4824 AC Breda

PUPS Fufilment BV (locatie Weidehek)
Weidehek 8
4824 AS Breda

KvK.nr. 73262706
www.pupsnl.nl
info@pupsnl.nl

Reviews klanten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop