✓ Standaard late cutoff tijd 23.00 op werkdagen en op zondag 18.00 ✓ All-in tarief per zending ✓ 15 jaar ervaring ✓ Verzending met postNL & DHL ✓
5.0 sterren (23 reviews)
PostNL DHL
0
Winkelwagen
€ 0,00

Shredder karton | Milieuvriendelijk en duurzaam opvulmateriaal

Sinds enkele jaren werkt PUPS fulfilment uitsluitend met opvulmateriaal dat bestaat uit gerecycled karton van dozen. Zowel verzenddozen die zijn terug gekomen als omdozen van producten worden in ons warehouse gerecycled tot opvulmateriaal dat weer gebruikt kan worden voor de bescherming van de producten die wij verzenden voor onze klanten. Op die manier hoeven we geen milieuonvriendelijke plastic luchtkussentjes en andere soorten plastic opvulmateriaal meer te gebruiken. Elk stukje karton krijgt op deze manier een nieuwe bestemming en we hebben geen kosten meer voor het afvoeren van oud papier en karton.

Heeft u interesse in ons duurzaam en milieuvriendelijk opvulmateriaal? Neem dan contact op per email, info@pupsnl.nl of telefonisch met Stephan Broeders op tel.nr. 06 12 14 07 11. U kunt het milieuvriendelijk shredderkarton ook eenvoudig bij ons bestellen:

Opvulmateriaal shredder karton doos 6 liter

Adresgegevens

PUPS Fufilment BV (locatie Mijkenbroek)
Mijkenbroek 48
4824 AC Breda

PUPS Fufilment BV (locatie Weidehek)
Weidehek 8
4824 AS Breda

KvK.nr. 73262706
www.pupsnl.nl
info@pupsnl.nl

Reviews klanten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop