Warehousing activiteiten Breda

Op zoek naar een warehouse in Breda? PUPS fulfilment service voor de inslag & opslag van uw goederen op pallets. Verzorgen pallet transporten alsook (webshop) order fulfilment. Voor order fulfilment wordt aparte pick voorraad op legplanken ingericht, voor zowel leveringen aan consumenten als b-t-b. Op werkdagen tot 23.00 èn op zondag tot 18.00 is zelfde dag verzonden.

Heeft u interesse in uitbesteding van het gehele orderproces van inslag, opslag, orderverwerking en verzending via PostNL? Ons warehouse is gevestigd in Breda het is een volledig nieuw magazijn met een oppervlakte van 850m2, hiermee kunnen we het orderverwerkingsproces nog verder automatiseren en optimaliseren. Met het oog op deze verdere uitbreiding bestaat er zelfs de mogelijkheid om uw webshoporders door ons mee te laten nemen in het orderverwerkingsproces. U profiteert dan mee van onze inkoopvoordelen van (degelijke) verpakkingsmaterialen, lage verzendkosten en flexibiliteit van verzendtijden. Het is voor ons mogelijk om 's avonds tot laat in de avond nog aan te leveren bij het PostNL sorteercentrum in Breda voor levering de volgende dag (werkdagen en zaterdag). Momenteel verwerken we op werkdagen de orders van 10.00 's morgens tot 23.00 's avonds èn op zondag tot 18.00. Alle webshoporders tot zondag 18.00 worden nog dezelfde dag bij PostNL aangeleverd voor levering maandag bij uw klanten.

Dus bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij de opslag en verwerking van webshoporders in de regio Breda? Wij hebben inmiddels 8 jaar ervaring in het verzenden en verpakken van orders voor webshops met zeer breukgevoelige producten en willen onze kennis inzetten voor de afhandeling van uw webshoporders. Uitbesteding van deze logistieke taken geeft u de handen vrij om aan uw webshop te werken en het genereren van extra verkopen. Voor meer informatie, neemt u contact op met Stephan Broeders op 06 12 14 07 11 of per email op info@pupsnl.nl.